APA:
کپیمهربان شندی، علی، اعلمی، مهران، و مختاری، شبنم. (1396). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 295-306. SID. https://sid.ir/paper/143567/fa
Vancouver:
کپیمهربان شندی علی، اعلمی مهران، مختاری شبنم. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):295-306. Available from: https://sid.ir/paper/143567/fa
IEEE:
کپیعلی مهربان شندی، مهران اعلمی، و شبنم مختاری، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 295–306، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143567/fa