APA:
کپیخلیلیان، صفیه، ضیایی فر، امان محمد، اصغری، علی، کاشانی نژاد، مهدی، و محبی، محبت. (1396). پیش بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 333-345. SID. https://sid.ir/paper/143572/fa
Vancouver:
کپیخلیلیان صفیه، ضیایی فر امان محمد، اصغری علی، کاشانی نژاد مهدی، محبی محبت. پیش بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):333-345. Available from: https://sid.ir/paper/143572/fa
IEEE:
کپیصفیه خلیلیان، امان محمد ضیایی فر، علی اصغری، مهدی کاشانی نژاد، و محبت محبی، “پیش بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 333–345، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143572/fa