APA:
کپیصادقی، افسانه، غضنفری مقدم، احمد، هاشمی پوررفسنجانی، حسن، و اخوان، حمیدرضا. (1396). تاثیر فرآیند صمغ گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 405-414. SID. https://sid.ir/paper/143576/fa
Vancouver:
کپیصادقی افسانه، غضنفری مقدم احمد، هاشمی پوررفسنجانی حسن، اخوان حمیدرضا. تاثیر فرآیند صمغ گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):405-414. Available from: https://sid.ir/paper/143576/fa
IEEE:
کپیافسانه صادقی، احمد غضنفری مقدم، حسن هاشمی پوررفسنجانی، و حمیدرضا اخوان، “تاثیر فرآیند صمغ گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 405–414، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143576/fa