APA:
کپیفلکی، آیسان، و آصفی، نارملا. (1396). تاثیر متابیسولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 480-490. SID. https://sid.ir/paper/143585/fa
Vancouver:
کپیفلکی آیسان، آصفی نارملا. تاثیر متابیسولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):480-490. Available from: https://sid.ir/paper/143585/fa
IEEE:
کپیآیسان فلکی، و نارملا آصفی، “تاثیر متابیسولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 480–490، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143585/fa