مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,094
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

356
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر متابیسولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء

صفحات

 صفحه شروع 480 | صفحه پایان 490

چکیده

 در این مطالعه تاثیر محلول متابی سولفیت سدیم و پیش تیمارهای اسمزی مختلف (شکر 40 درصد, نمک 15 درصد و ترکیب شکر- نمک با 20 درصد- 20 درصد) بر میزان از دست دادن آب و جذب مواد جامد محلول قبل از خشک شدن تحت خلاء و میزان سرعت خشک شدن, اسید اسکوربیک, EC50, چروکیدگی و ویژگی های حسی تعیین شد. طبق نتایج, غوطه وری در محلول متابی سولفیت سدیم در) سطح احتمال 1%) خاصیت آنتی اکسیدانی را افزایش و زمان خشک شدن و میزان اسید اسکوربیک نمونه ها را کاهش داد. همچنین محلول اسمزی ترکیبی) شکر 20 درصد - نمک 20 درصد (نقش عمده ای در کاهش رطوبت وافزایش درصد جذب مواد جامد محلول طی اسمز داشت. همچنین استفاده از محلول اسمزی شکر 40 درصد توانست مواد مغذی میوه را حفظ کرده و باعث افزایش کیفیت تغذیه ای محصول نهایی گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فلکی، آیسان، و آصفی، نارملا. (1396). تاثیر متابیسولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 480-490. SID. https://sid.ir/paper/143585/fa

    Vancouver: کپی

    فلکی آیسان، آصفی نارملا. تاثیر متابیسولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):480-490. Available from: https://sid.ir/paper/143585/fa

    IEEE: کپی

    آیسان فلکی، و نارملا آصفی، “تاثیر متابیسولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 480–490، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143585/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا