APA:
کپیاسلام پور، آزاده، و حسینی، ابراهیم. (1396). اثر پوشش دهی با صمغ بادام کوهی و ژلاتین بر کاهش جذب روغن, خصوصیات فیزیکی و حسی خلال های سیب زمینی سرخ شده به روش عمیق. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(4 )، 95-102. SID. https://sid.ir/paper/121326/fa
Vancouver:
کپیاسلام پور آزاده، حسینی ابراهیم. اثر پوشش دهی با صمغ بادام کوهی و ژلاتین بر کاهش جذب روغن, خصوصیات فیزیکی و حسی خلال های سیب زمینی سرخ شده به روش عمیق. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(4 ):95-102. Available from: https://sid.ir/paper/121326/fa
IEEE:
کپیآزاده اسلام پور، و ابراهیم حسینی، “اثر پوشش دهی با صمغ بادام کوهی و ژلاتین بر کاهش جذب روغن, خصوصیات فیزیکی و حسی خلال های سیب زمینی سرخ شده به روش عمیق،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 ، pp. 95–102، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121326/fa