APA:
کپیساری، عباسعلی، میرمعینی، سیده سحر، و دارایی گرمه خانی، امیر. (1396). تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(3)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/121333/fa
Vancouver:
کپیساری عباسعلی، میرمعینی سیده سحر، دارایی گرمه خانی امیر. تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(3):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/121333/fa
IEEE:
کپیعباسعلی ساری، سیده سحر میرمعینی، و امیر دارایی گرمه خانی، “تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 3، pp. 55–64، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121333/fa