APA:
کپییلمه، محمود، حبیبی نجفی، محمدباقر، فرهوش، رضا، و حسینی، فرشته. (1395). بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج عصاره رنگی دانه آناتو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 12-20. SID. https://sid.ir/paper/143627/fa
Vancouver:
کپییلمه محمود، حبیبی نجفی محمدباقر، فرهوش رضا، حسینی فرشته. بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج عصاره رنگی دانه آناتو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(1):12-20. Available from: https://sid.ir/paper/143627/fa
IEEE:
کپیمحمود یلمه، محمدباقر حبیبی نجفی، رضا فرهوش، و فرشته حسینی، “بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج عصاره رنگی دانه آناتو،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 12–20، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143627/fa