APA:
کپیشعبان پور، بهاره، نی ریزی، منصوره، و نوری هاشم آباد، زینب. (1396). بررسی تاثیر نگهداری سرد ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برخصوصیات کیفی سوریمی تولیدی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (پیاپی 41))، 202-213. SID. https://sid.ir/paper/143676/fa
Vancouver:
کپیشعبان پور بهاره، نی ریزی منصوره، نوری هاشم آباد زینب. بررسی تاثیر نگهداری سرد ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برخصوصیات کیفی سوریمی تولیدی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(1 (پیاپی 41)):202-213. Available from: https://sid.ir/paper/143676/fa
IEEE:
کپیبهاره شعبان پور، منصوره نی ریزی، و زینب نوری هاشم آباد، “بررسی تاثیر نگهداری سرد ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برخصوصیات کیفی سوریمی تولیدی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 202–213، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143676/fa