APA:
کپیصباغی، حسن، ضیایی فر، امان محمد، و کاشانی نژاد، مهدی. (1396). بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (پیاپی 41))، 94-104. SID. https://sid.ir/paper/143677/fa
Vancouver:
کپیصباغی حسن، ضیایی فر امان محمد، کاشانی نژاد مهدی. بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(1 (پیاپی 41)):94-104. Available from: https://sid.ir/paper/143677/fa
IEEE:
کپیحسن صباغی، امان محمد ضیایی فر، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 94–104، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143677/fa