APA:
کپیشمسایی، سیما، رضوی، سیدمحمدعلی، عمادزاده، بهاره، و عطای صالحی، اسماعیل. (1396). اثر صمغ های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (پیاپی 41))، 65-78. SID. https://sid.ir/paper/143683/fa
Vancouver:
کپیشمسایی سیما، رضوی سیدمحمدعلی، عمادزاده بهاره، عطای صالحی اسماعیل. اثر صمغ های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(1 (پیاپی 41)):65-78. Available from: https://sid.ir/paper/143683/fa
IEEE:
کپیسیما شمسایی، سیدمحمدعلی رضوی، بهاره عمادزاده، و اسماعیل عطای صالحی، “اثر صمغ های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 65–78، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143683/fa