APA:
کپیتوکلی، جواد، حدادخداپرست، محمدحسین، اسماعیل زاده کناری، رضا، امین لاری، محمود، و شریف، علی. (1392). بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(1)، 61-67. SID. https://sid.ir/paper/143705/fa
Vancouver:
کپیتوکلی جواد، حدادخداپرست محمدحسین، اسماعیل زاده کناری رضا، امین لاری محمود، شریف علی. بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(1):61-67. Available from: https://sid.ir/paper/143705/fa
IEEE:
کپیجواد توکلی، محمدحسین حدادخداپرست، رضا اسماعیل زاده کناری، محمود امین لاری، و علی شریف، “بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 61–67، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143705/fa