APA:
کپیدهقان، بهاره، اسماعیل زاده کناری، رضا، و رفتنی امیری، زینب. (1398). بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری. علوم غذایی و تغذیه، 16(3 (پیاپی 63) )، 73-90. SID. https://sid.ir/paper/143292/fa
Vancouver:
کپیدهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(3 (پیاپی 63) ):73-90. Available from: https://sid.ir/paper/143292/fa
IEEE:
کپیبهاره دهقان، رضا اسماعیل زاده کناری، و زینب رفتنی امیری، “بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 73–90، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143292/fa