APA:
کپیعدالتیان، محمدرضا، مرتضوی، سیدعلی، حامدی، منوچهر، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1384). بررسی اثر واریته و زمان نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی رب گوجه فرنگی
. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1 (نیمه اول))، 35-43. SID. https://sid.ir/paper/143710/fa
Vancouver:
کپیعدالتیان محمدرضا، مرتضوی سیدعلی، حامدی منوچهر، مظاهری تهرانی مصطفی. بررسی اثر واریته و زمان نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی رب گوجه فرنگی
. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛1(1 (نیمه اول)):35-43. Available from: https://sid.ir/paper/143710/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا عدالتیان، سیدعلی مرتضوی، منوچهر حامدی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بررسی اثر واریته و زمان نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی رب گوجه فرنگی
،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1 (نیمه اول)، pp. 35–43، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143710/fa