مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

905
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

656
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 40

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پاک باطن، سحر، کریمی، مهدی، الهامی راد، امیرحسین، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1394). تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/143745/fa

    Vancouver: کپی

    پاک باطن سحر، کریمی مهدی، الهامی راد امیرحسین، شیخ الاسلامی زهرا. تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/143745/fa

    IEEE: کپی

    سحر پاک باطن، مهدی کریمی، امیرحسین الهامی راد، و زهرا شیخ الاسلامی، “تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 31–40، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143745/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا