APA:
کپیپاک باطن، سحر، کریمی، مهدی، الهامی راد، امیرحسین، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1394). تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/143745/fa
Vancouver:
کپیپاک باطن سحر، کریمی مهدی، الهامی راد امیرحسین، شیخ الاسلامی زهرا. تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/143745/fa
IEEE:
کپیسحر پاک باطن، مهدی کریمی، امیرحسین الهامی راد، و زهرا شیخ الاسلامی، “تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 31–40، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143745/fa