APA:
کپیایوبی، اعظم. (1397). تأثیر جایگزینی آرد گندم با پودر سنجد کامل بر خصوصیات کیفی کیک فنجانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(2 )، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/121529/fa
Vancouver:
کپیایوبی اعظم. تأثیر جایگزینی آرد گندم با پودر سنجد کامل بر خصوصیات کیفی کیک فنجانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(2 ):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/121529/fa
IEEE:
کپیاعظم ایوبی، “تأثیر جایگزینی آرد گندم با پودر سنجد کامل بر خصوصیات کیفی کیک فنجانی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 ، pp. 79–88، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121529/fa