مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

781
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

650
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک (مقاله کوتاه پژوهشی)

صفحات

 صفحه شروع 100 | صفحه پایان 106

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهران، بهاره، فرهوش، رضا، شاهدی، محمد، و شریف، علی. (1394). بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک (مقاله کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 100-106. SID. https://sid.ir/paper/143753/fa

    Vancouver: کپی

    مهران بهاره، فرهوش رضا، شاهدی محمد، شریف علی. بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک (مقاله کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):100-106. Available from: https://sid.ir/paper/143753/fa

    IEEE: کپی

    بهاره مهران، رضا فرهوش، محمد شاهدی، و علی شریف، “بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک (مقاله کوتاه پژوهشی)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 100–106، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143753/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button