APA:
کپیمهران، بهاره، فرهوش، رضا، شاهدی، محمد، و شریف، علی. (1394). بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک (مقاله کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 100-106. SID. https://sid.ir/paper/143753/fa
Vancouver:
کپیمهران بهاره، فرهوش رضا، شاهدی محمد، شریف علی. بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک (مقاله کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):100-106. Available from: https://sid.ir/paper/143753/fa
IEEE:
کپیبهاره مهران، رضا فرهوش، محمد شاهدی، و علی شریف، “بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک (مقاله کوتاه پژوهشی)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 100–106، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143753/fa