APA:
کپیفلاح جوشقانی، سعیده، و همدمی، ناصر. (1394). اثر پیش سرد کردن و پیش تخمیر بر کیفیت خمیر سنگک منجمد و نان حاصل از آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 10(2)، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/409665/fa
Vancouver:
کپیفلاح جوشقانی سعیده، همدمی ناصر. اثر پیش سرد کردن و پیش تخمیر بر کیفیت خمیر سنگک منجمد و نان حاصل از آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛10(2):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/409665/fa
IEEE:
کپیسعیده فلاح جوشقانی، و ناصر همدمی، “اثر پیش سرد کردن و پیش تخمیر بر کیفیت خمیر سنگک منجمد و نان حاصل از آن،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 2، pp. 59–66، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409665/fa