APA:
کپیفتحی آچاچلویی، بهرام، حصاری، جواد، و آزادمرددمیرچی، صدیف. (1394). خصوصیات فیزیکوشیمیایی, ویژگی های حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 7(1)، 77-89. SID. https://sid.ir/paper/240137/fa
Vancouver:
کپیفتحی آچاچلویی بهرام، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف. خصوصیات فیزیکوشیمیایی, ویژگی های حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1394؛7(1):77-89. Available from: https://sid.ir/paper/240137/fa
IEEE:
کپیبهرام فتحی آچاچلویی، جواد حصاری، و صدیف آزادمرددمیرچی، “خصوصیات فیزیکوشیمیایی, ویژگی های حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 7، no. 1، pp. 77–89، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240137/fa