APA:
کپیپرنیان خواجه دیزج، فرهاد، تقی زاده، اکبر، مقدم، غلامعلی، و جان محمدی، حسین. (1390). استفاده از روش تولید گاز جهت بررسی اثرات زمان های مختلف پرتوتابی مایکروویو بر فراسنجه های تغذیه ای دانه های جو و ذرت. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 21(1)، 15-27. SID. https://sid.ir/paper/147487/fa
Vancouver:
کپیپرنیان خواجه دیزج فرهاد، تقی زاده اکبر، مقدم غلامعلی، جان محمدی حسین. استفاده از روش تولید گاز جهت بررسی اثرات زمان های مختلف پرتوتابی مایکروویو بر فراسنجه های تغذیه ای دانه های جو و ذرت. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(1):15-27. Available from: https://sid.ir/paper/147487/fa
IEEE:
کپیفرهاد پرنیان خواجه دیزج، اکبر تقی زاده، غلامعلی مقدم، و حسین جان محمدی، “استفاده از روش تولید گاز جهت بررسی اثرات زمان های مختلف پرتوتابی مایکروویو بر فراسنجه های تغذیه ای دانه های جو و ذرت،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 1، pp. 15–27، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147487/fa