APA:
کپیاسدنژاد، بهزاد، پیرمحمدی، رسول، و خلیل وندی بهروزیار، حامد. (1398). تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان های مختلف بر مولفه های ارزش غذایی تفاله انگور قرمز در شرایط برون تنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 35-54. SID. https://sid.ir/paper/369818/fa
Vancouver:
کپیاسدنژاد بهزاد، پیرمحمدی رسول، خلیل وندی بهروزیار حامد. تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان های مختلف بر مولفه های ارزش غذایی تفاله انگور قرمز در شرایط برون تنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):35-54. Available from: https://sid.ir/paper/369818/fa
IEEE:
کپیبهزاد اسدنژاد، رسول پیرمحمدی، و حامد خلیل وندی بهروزیار، “تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان های مختلف بر مولفه های ارزش غذایی تفاله انگور قرمز در شرایط برون تنی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 35–54، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369818/fa