مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

732
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

538
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سروری، سمیرا، حسین خانی، علی، تقی زاده، اکبر، جان محمدی، حسین، دقیق کیا، حسین، و محمدزاده، حمید. (1394). تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/147544/fa

    Vancouver: کپی

    سروری سمیرا، حسین خانی علی، تقی زاده اکبر، جان محمدی حسین، دقیق کیا حسین، محمدزاده حمید. تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/147544/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حسین دقیق کیا، و حمید محمدزاده، “تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 1–12، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147544/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button