APA:
کپیسروری، سمیرا، حسین خانی، علی، تقی زاده، اکبر، جان محمدی، حسین، دقیق کیا، حسین، و محمدزاده، حمید. (1394). تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/147544/fa
Vancouver:
کپیسروری سمیرا، حسین خانی علی، تقی زاده اکبر، جان محمدی حسین، دقیق کیا حسین، محمدزاده حمید. تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/147544/fa
IEEE:
کپیسمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حسین دقیق کیا، و حمید محمدزاده، “تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 1–12، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147544/fa