APA:
کپیخالصی، رویا، امیری، محمداسماعیل، و حبیبی، فریبرز. (1397). تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی, حفظ ویژگی های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوه ی زردآلو رقم ’ شکرپاره‘. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 49(2 )، 493-503. SID. https://sid.ir/paper/148064/fa
Vancouver:
کپیخالصی رویا، امیری محمداسماعیل، حبیبی فریبرز. تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی, حفظ ویژگی های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوه ی زردآلو رقم ’ شکرپاره‘. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1397؛49(2 ):493-503. Available from: https://sid.ir/paper/148064/fa
IEEE:
کپیرویا خالصی، محمداسماعیل امیری، و فریبرز حبیبی، “تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی, حفظ ویژگی های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوه ی زردآلو رقم ’ شکرپاره‘،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 49، no. 2 ، pp. 493–503، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148064/fa