مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

861
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 91

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سرتیپ، قاسم، و حاجیلو، جعفر. (1394). تاثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 17(1)، 81-91. SID. https://sid.ir/paper/209310/fa

    Vancouver: کپی

    سرتیپ قاسم، حاجیلو جعفر. تاثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1394؛17(1):81-91. Available from: https://sid.ir/paper/209310/fa

    IEEE: کپی

    قاسم سرتیپ، و جعفر حاجیلو، “تاثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 17، no. 1، pp. 81–91، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209310/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button