APA:
کپیسرتیپ، قاسم، و حاجیلو، جعفر. (1394). تاثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 17(1)، 81-91. SID. https://sid.ir/paper/209310/fa
Vancouver:
کپیسرتیپ قاسم، حاجیلو جعفر. تاثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1394؛17(1):81-91. Available from: https://sid.ir/paper/209310/fa
IEEE:
کپیقاسم سرتیپ، و جعفر حاجیلو، “تاثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 17، no. 1، pp. 81–91، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209310/fa