مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

880
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

637
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘

صفحات

 صفحه شروع 163 | صفحه پایان 172

چکیده

 انگور رقم شاهرودی به مدت 45 روز تحت شرایط بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته با چهار ترکیب گازی شامل هوای عادی (GC1), %5O2+(GC2) 10%CO2, %15 O2+(GC3)%10CO2 و(GC4)%10CO2 +%60 O2  و دو نوع پوشش پلی مریک شامل پلی پروپیلن (PP) و پلی اتیلن (PE) در دمای 1oC و رطوبت نسبی 80-90% انبار شد. نمونه برداری هر 15 روز یکبار انجام شد و ویژگی های کیفی پس از 24 ساعت قرارگیری در دمای اتاق اندازه گیری شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که استفاده از GC4 ضمن کنترل موثر بیماری پوسیدگی خاکستری, بالاترین L و  C, پایین ترین شاخص قهوه ای شدن حبه ها و آبکشیدگی دم خوشه و بهترین شاخص طعم حبه را به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر مقایسه دو پوشش مورد استفاده نشان داد که در شرایط یاد شده خوشه های بسته بندی شده با PP آلودگی کمتر و مزه بهتری داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مستوفی، یونس، مسیب زاده، عزیزه، امام جمعه، زهرا، جوان نیک خواه، محمد، و دهستانی اردکانی، مریم. (1389). بررسی اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 41(2)، 163-172. SID. https://sid.ir/paper/148077/fa

    Vancouver: کپی

    مستوفی یونس، مسیب زاده عزیزه، امام جمعه زهرا، جوان نیک خواه محمد، دهستانی اردکانی مریم. بررسی اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1389؛41(2):163-172. Available from: https://sid.ir/paper/148077/fa

    IEEE: کپی

    یونس مستوفی، عزیزه مسیب زاده، زهرا امام جمعه، محمد جوان نیک خواه، و مریم دهستانی اردکانی، “بررسی اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 41، no. 2، pp. 163–172، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148077/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button