مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,192
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

699
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی عمر انبارمانی میوه کیوی رقم«هایوارد» بر اساس ترکیب معدنی میوه چه ها و میوه های بالغ

صفحات

 صفحه شروع 431 | صفحه پایان 441

چکیده

 آنالیز برگ روشی متداول برای برآورد نیاز کودی در درختان میوه است, اما ارتباط ضعیفی با کیفیت میوه دارد. در این پژوهش میوه های 13 باغ کیوی تجاری در شرق استان گیلان, که تغذیه معدنی متفاوتی داشتند, 10 هفته پس از تمام گل و نیز در مرحله بلوغ تجاری (6.2 درجه بریکس) برداشت شدند. پس از برداشت ها میزان عناصر معدنی شامل نیتروژن, فسفر, پتاسیم, کلسیم و منیزیم, مقدار ماده خشک به علاوه سفتی بافت میوه ها (فقط در برداشت دوم) اندازه گیری شد. برای ارزیابی عمر انبارمانی, فقط میوه های بالغ به سردخانه با دمای صفر درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 90 درصد منتقل و بعد از 105 روز سفتی بافت میوه ها اندازه گیری شد. نتایج همبستگی معناداری را بین سفتی بافت میوه در زمان برداشت با میزان پتاسیم میوه چه ها و میزان کلسیم, نیتروژن و ماده خشک میوه ها در زمان بلوغ نشان دادند. در پایان دوره انبارمانی میزان سفتی بافت میوه ها همبستگی معناداری با میزان پتاسیم و نیتروژن میوه چه ها, همچنین با میزان نیتروژن, کلسیم و ماده خشک میوه های بالغ نشان دادند. میوه هایی که سفتی بافت بیشتری در زمان برداشت داشتند, در پایان انبارمانی نیز سفتی خود را بهتر حفظ کردند. همچنین بر اساس نتایج تجزیه خوشه ای, باغ های کیوی به دو گروه اصلی تفکیک شدند. در مجموع, نتایج نشان داد که با تعیین ترکیب معدنی میوه چه ها و میوه های بالغ می توان سفتی بافت و عمر انبارمانی میوه های کیوی را ارزیابی کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عاشوری واجاری، مهسا، قاسم نژاد، محمود، ابراهیمی، رضا، و صبوری، عاطفه. (1392). ارزیابی عمر انبارمانی میوه کیوی رقم«هایوارد» بر اساس ترکیب معدنی میوه چه ها و میوه های بالغ. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 44(4)، 431-441. SID. https://sid.ir/paper/148246/fa

    Vancouver: کپی

    عاشوری واجاری مهسا، قاسم نژاد محمود، ابراهیمی رضا، صبوری عاطفه. ارزیابی عمر انبارمانی میوه کیوی رقم«هایوارد» بر اساس ترکیب معدنی میوه چه ها و میوه های بالغ. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1392؛44(4):431-441. Available from: https://sid.ir/paper/148246/fa

    IEEE: کپی

    مهسا عاشوری واجاری، محمود قاسم نژاد، رضا ابراهیمی، و عاطفه صبوری، “ارزیابی عمر انبارمانی میوه کیوی رقم«هایوارد» بر اساس ترکیب معدنی میوه چه ها و میوه های بالغ،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 44، no. 4، pp. 431–441، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148246/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button