APA:
کپیهمدانی، مهسا، ربیعی، ولی، مرادی، حسین، و قنبری، علی. (1392). اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 44(4)، 367-377. SID. https://sid.ir/paper/148247/fa
Vancouver:
کپیهمدانی مهسا، ربیعی ولی، مرادی حسین، قنبری علی. اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1392؛44(4):367-377. Available from: https://sid.ir/paper/148247/fa
IEEE:
کپیمهسا همدانی، ولی ربیعی، حسین مرادی، و علی قنبری، “اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro)،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 44، no. 4، pp. 367–377، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148247/fa