مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

425
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

691
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 32

چکیده

 مقدمه: سیب, یکی از محصولات با ارزش کیفی بالاست که در سطح کشور و جهان, جایگاه ویژهای در سبد غذایی خانوار دارد. تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آن, بهمنظور استفاده در حمل و نقل و جابجایی, انبارمانی و صنایع مختلف تبدیلی از اقدامات مهم در راستای کاهش ضایعات و افزایش کیفیت و کاهش قیمت تمام شده محصولات نهایی است. مواد و روشها: در این پژوهش, خصوصیات فیزیکوشیمیایی چون رطوبت, رنگ, سفتی بافت, مواد جامد محلول ) TSS (, ازت, اسیدیته, پکتین, میزان قند کل و قندهای احیا, و pH سه رقم سیب بومی ایران )گلاب, شفیعآبادی, و عروس مشکینشهر( تعیین شد. یافتهها: نتایج نشان داد که رقم گلاب دارای پکتین بیشتر, قند کمتر, بریکس بیشتر, pH پایینتر و سفتی بافت )بدون پوست( بالاتری است. حال آن که رقم عروس مشکینشهر, دارای پکتین کم, قند بالا, کمترین میزان رطوبت, کمترین میزان سفتی بافت, و بریکس پایینی بود. هر سه رقم دارای ویتامین C به میزان نسبتا مساوی بوده و میزان ازت کمی داشتند. میزان اسیدیته در رقم شفیعآبادی بالا بود. شاخص رنگ نیز, میزان سبزی بیشتر برای رقم گلاب و قرمزی بیشتر برای دو رقم دیگر را نشان داد. نتیجهگیری: بهطور کلی در این مطالعه, با توجه به مجموعه خصوصیات مورد اندازهگیری, رقم گلاب با دارا بودن درصد بالایی از میزان پکتین, میتواند در صنایعی چون کمپوت, مربا و غیره؛ و داشتن مقدار ازت بالاتر میتواند در تهیه سرکه اهمیت بیشتری داشته باشد. رقم شفیعآبادی نیز به دلیل دارا بودن مواد جامد محلول بیشتر و قند کل بالاتر, در تهیه برگه و چیپس مهمتر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاج الدین، بهجت، و جهان مهین، کلثوم. (1399). بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی. علوم غذایی و تغذیه، 17(3 (پیاپی 67) )، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/360811/fa

    Vancouver: کپی

    تاج الدین بهجت، جهان مهین کلثوم. بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(3 (پیاپی 67) ):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/360811/fa

    IEEE: کپی

    بهجت تاج الدین، و کلثوم جهان مهین، “بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 3 (پیاپی 67) ، pp. 23–32، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360811/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button