APA:
کپیتاج الدین، بهجت، و جهان مهین، کلثوم. (1399). بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی. علوم غذایی و تغذیه، 17(3 (پیاپی 67) )، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/360811/fa
Vancouver:
کپیتاج الدین بهجت، جهان مهین کلثوم. بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(3 (پیاپی 67) ):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/360811/fa
IEEE:
کپیبهجت تاج الدین، و کلثوم جهان مهین، “بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 3 (پیاپی 67) ، pp. 23–32، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360811/fa