APA:
کپیسقایی شهری، احسان، کاراژیان، حجت، و محمدی نافچی، عبدالرضا. (1393). ویژگی های رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(2)، 179-188. SID. https://sid.ir/paper/148475/fa
Vancouver:
کپیسقایی شهری احسان، کاراژیان حجت، محمدی نافچی عبدالرضا. ویژگی های رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(2):179-188. Available from: https://sid.ir/paper/148475/fa
IEEE:
کپیاحسان سقایی شهری، حجت کاراژیان، و عبدالرضا محمدی نافچی، “ویژگی های رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 2، pp. 179–188، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148475/fa