APA:
کپیامیری عقدایی، سیدسهیل، و اعلمی، مهران. (1390). تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی و پایداری دوغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 17-24. SID. https://sid.ir/paper/176565/fa
Vancouver:
کپیامیری عقدایی سیدسهیل، اعلمی مهران. تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی و پایداری دوغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):17-24. Available from: https://sid.ir/paper/176565/fa
IEEE:
کپیسیدسهیل امیری عقدایی، و مهران اعلمی، “تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی و پایداری دوغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 17–24، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176565/fa