APA:
کپیرشیدنژاد، ساناز، و پیروزی فرد، میرخلیل. (1393). بهینه سازی فرآیند کنترل قهوه ای شدن و آبگیری اسمزی در حلقه های سیب نیمه مرطوب توسط روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(1)، 31-49. SID. https://sid.ir/paper/148510/fa
Vancouver:
کپیرشیدنژاد ساناز، پیروزی فرد میرخلیل. بهینه سازی فرآیند کنترل قهوه ای شدن و آبگیری اسمزی در حلقه های سیب نیمه مرطوب توسط روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(1):31-49. Available from: https://sid.ir/paper/148510/fa
IEEE:
کپیساناز رشیدنژاد، و میرخلیل پیروزی فرد، “بهینه سازی فرآیند کنترل قهوه ای شدن و آبگیری اسمزی در حلقه های سیب نیمه مرطوب توسط روش سطح پاسخ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 1، pp. 31–49، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148510/fa