APA:
کپیموسوی، میرحسن، و شاویسی، نسیم. (1392). اثر ترکیبی اسانس نعناع و نایسین بر روی رشد اشریشیاکلی O157:H7. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(3)، 319-328. SID. https://sid.ir/paper/148555/fa
Vancouver:
کپیموسوی میرحسن، شاویسی نسیم. اثر ترکیبی اسانس نعناع و نایسین بر روی رشد اشریشیاکلی O157:H7. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(3):319-328. Available from: https://sid.ir/paper/148555/fa
IEEE:
کپیمیرحسن موسوی، و نسیم شاویسی، “اثر ترکیبی اسانس نعناع و نایسین بر روی رشد اشریشیاکلی O157:H7،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 3، pp. 319–328، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148555/fa