APA:
کپیبافنده زنده، محمد، رضویلر، ودود، میرزایی، حمید، و محمدی، خسرو. (1399). تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157: H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(2 )، 44-54. SID. https://sid.ir/paper/368504/fa
Vancouver:
کپیبافنده زنده محمد، رضویلر ودود، میرزایی حمید، محمدی خسرو. تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157: H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(2 ):44-54. Available from: https://sid.ir/paper/368504/fa
IEEE:
کپیمحمد بافنده زنده، ودود رضویلر، حمید میرزایی، و خسرو محمدی، “تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157: H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 2 ، pp. 44–54، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368504/fa