APA:
کپیخبازی، مینا، رومیانی، لاله، و قائنی، منصوره. (1395). تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(4 )، 471-479. SID. https://sid.ir/paper/362096/fa
Vancouver:
کپیخبازی مینا، رومیانی لاله، قائنی منصوره. تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(4 ):471-479. Available from: https://sid.ir/paper/362096/fa
IEEE:
کپیمینا خبازی، لاله رومیانی، و منصوره قائنی، “تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 4 ، pp. 471–479، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362096/fa