APA:
کپیکریمی، فاطمه، دهقان نیا، جلال، و قنبرزاده، بابک. (1392). بهینه سازی فرآیند خشک کردن لایه نازک موز به روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(4)، 483-499. SID. https://sid.ir/paper/148574/fa
Vancouver:
کپیکریمی فاطمه، دهقان نیا جلال، قنبرزاده بابک. بهینه سازی فرآیند خشک کردن لایه نازک موز به روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(4):483-499. Available from: https://sid.ir/paper/148574/fa
IEEE:
کپیفاطمه کریمی، جلال دهقان نیا، و بابک قنبرزاده، “بهینه سازی فرآیند خشک کردن لایه نازک موز به روش سطح پاسخ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 4، pp. 483–499، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148574/fa