APA:
کپیشکرپور رودباری، ریحانه، معتمدزادگان، علی، حسینی پرور، سیدهاشم، و اویسی پور، محمودرضا. (1392). اثر آنزیم نئوتراز بر درجه هیدرولیز, بازیافت نیتروژنی و طول زنجیره پپتیدی پروتئین گوش کوسه چانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(4)، 501-510. SID. https://sid.ir/paper/148575/fa
Vancouver:
کپیشکرپور رودباری ریحانه، معتمدزادگان علی، حسینی پرور سیدهاشم، اویسی پور محمودرضا. اثر آنزیم نئوتراز بر درجه هیدرولیز, بازیافت نیتروژنی و طول زنجیره پپتیدی پروتئین گوش کوسه چانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(4):501-510. Available from: https://sid.ir/paper/148575/fa
IEEE:
کپیریحانه شکرپور رودباری، علی معتمدزادگان، سیدهاشم حسینی پرور، و محمودرضا اویسی پور، “اثر آنزیم نئوتراز بر درجه هیدرولیز, بازیافت نیتروژنی و طول زنجیره پپتیدی پروتئین گوش کوسه چانه سفید،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 4، pp. 501–510، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148575/fa