مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

760
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

563
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی چروکیدگی طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی

صفحات

 صفحه شروع 597 | صفحه پایان 612

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقان نیا، جلال، و عابدپور، لیدا. (1394). مدل سازی چروکیدگی طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(4)، 597-612. SID. https://sid.ir/paper/148590/fa

    Vancouver: کپی

    دهقان نیا جلال، عابدپور لیدا. مدل سازی چروکیدگی طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(4):597-612. Available from: https://sid.ir/paper/148590/fa

    IEEE: کپی

    جلال دهقان نیا، و لیدا عابدپور، “مدل سازی چروکیدگی طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 4، pp. 597–612، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148590/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا