APA:
کپیاصغری، محمدرضا، و مجدی، وحیده. (1389). تاثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(2)، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/148615/fa
Vancouver:
کپیاصغری محمدرضا، مجدی وحیده. تاثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(2):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/148615/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا اصغری، و وحیده مجدی، “تاثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز)،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 2، pp. 23–32، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148615/fa