مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

814
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

583
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز)

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 32

چکیده

 یکی از مشکلات اساسی در تولید و نگهداری محصولات تازه بریده, قهوه ای شدن آنزیمی می باشد. به منظور جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی و حفظ ویژگی های کیفی سیب های تازه بریده زرد لبنانی این تحقیق با استفاده از کلریدکلسیم (با غلظت های 0 و1%) و اسیدآسکوربیک (با غلظت های 0, 5.0 و 1%) انجام گرفت. میوه های شاهد با آب مقطر تیمار شدند. میوه های تازه بریده بعد از انجام تیمارها, بسته بندی و در سردخانه با دمای 2.5 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 90-95% به مدت 14 روز نگهداری شدند. ویژگی های کیفی میوه ها در روز اول و نیز بعد از روزهای 7 و 14 انبارمانی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که هر دو تیمار به طور معنی داری از قهوه ای شدن آنزیمی جلوگیری نمودند .(P<0.05) همچنین هر دو تیمار, فنل کل و محتوای ویتامین ث میوه ها را به شکل معنی داری تحت تاثیر قرار دادند اما بر محتوای مواد جامد محلول اثر معنی داری نداشتند. تیمار ترکیبی اسیدآسکوربیک و کلریدکلسیم اثر معنی داری بر اسیدیته قابل تیتراسیون داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اصغری، محمدرضا، و مجدی، وحیده. (1389). تاثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(2)، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/148615/fa

    Vancouver: کپی

    اصغری محمدرضا، مجدی وحیده. تاثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(2):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/148615/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا اصغری، و وحیده مجدی، “تاثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز)،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 2، pp. 23–32، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148615/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا