مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

761
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه، قزل اوزوم و ریش بابا)

صفحات

 صفحه شروع 315 | صفحه پایان 324

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضازادباری، لعیا، رضازادباری، محمود، قاسم نژاد، محمود، و علیزاده خالدآباد، محمد. (1393). اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه, قزل اوزوم و ریش بابا). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 315-324. SID. https://sid.ir/paper/148628/fa

    Vancouver: کپی

    رضازادباری لعیا، رضازادباری محمود، قاسم نژاد محمود، علیزاده خالدآباد محمد. اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه, قزل اوزوم و ریش بابا). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):315-324. Available from: https://sid.ir/paper/148628/fa

    IEEE: کپی

    لعیا رضازادباری، محمود رضازادباری، محمود قاسم نژاد، و محمد علیزاده خالدآباد، “اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه, قزل اوزوم و ریش بابا)،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 315–324، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148628/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button