APA:
کپیرضازادباری، لعیا، رضازادباری، محمود، قاسم نژاد، محمود، و علیزاده خالدآباد، محمد. (1393). اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه, قزل اوزوم و ریش بابا). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 315-324. SID. https://sid.ir/paper/148628/fa
Vancouver:
کپیرضازادباری لعیا، رضازادباری محمود، قاسم نژاد محمود، علیزاده خالدآباد محمد. اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه, قزل اوزوم و ریش بابا). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):315-324. Available from: https://sid.ir/paper/148628/fa
IEEE:
کپیلعیا رضازادباری، محمود رضازادباری، محمود قاسم نژاد، و محمد علیزاده خالدآباد، “اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه, قزل اوزوم و ریش بابا)،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 315–324، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148628/fa