APA:
کپیمنافی دیزج یکان، مهناز، حصاری، جواد، و خسروشاهی اصل، اصغر. (1388). تاثیر مایه کشت میکروبی و پاستوریزاسیون روی بازده, ویژگیهای حسی و فیزیکی- شیمیایی پنیر گوسفندی لیقوان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 19(1)، 43-54. SID. https://sid.ir/paper/443780/fa
Vancouver:
کپیمنافی دیزج یکان مهناز، حصاری جواد، خسروشاهی اصل اصغر. تاثیر مایه کشت میکروبی و پاستوریزاسیون روی بازده, ویژگیهای حسی و فیزیکی- شیمیایی پنیر گوسفندی لیقوان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1388؛19(1):43-54. Available from: https://sid.ir/paper/443780/fa
IEEE:
کپیمهناز منافی دیزج یکان، جواد حصاری، و اصغر خسروشاهی اصل، “تاثیر مایه کشت میکروبی و پاستوریزاسیون روی بازده, ویژگیهای حسی و فیزیکی- شیمیایی پنیر گوسفندی لیقوان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 19، no. 1، pp. 43–54، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/443780/fa