APA:
کپیمقیمی، معصومه. (1396). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 307-318. SID. https://sid.ir/paper/72223/fa
Vancouver:
کپیمقیمی معصومه. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):307-318. Available from: https://sid.ir/paper/72223/fa
IEEE:
کپیمعصومه مقیمی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 307–318، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72223/fa