APA:
کپیاحمدی دستگردی، آسیه، نصیرپور، علی، و بهرامی، بهمن. (1390). ویژگی های رئولوژیکی امولسیون های روغن در آب مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده های مختلف. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(3)، 329-341. SID. https://sid.ir/paper/148668/fa
Vancouver:
کپیاحمدی دستگردی آسیه، نصیرپور علی، بهرامی بهمن. ویژگی های رئولوژیکی امولسیون های روغن در آب مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده های مختلف. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(3):329-341. Available from: https://sid.ir/paper/148668/fa
IEEE:
کپیآسیه احمدی دستگردی، علی نصیرپور، و بهمن بهرامی، “ویژگی های رئولوژیکی امولسیون های روغن در آب مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده های مختلف،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 3، pp. 329–341، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148668/fa