مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,079
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

553
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر چای (.Camellia thea Lk) بر تسریع اثربخشی استامینوفن در کاهش سردرد

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 80

کلیدواژه

چکیده

 مقدمه: سردرد از شایع ترین انواع درد در بیماران است. برای تسکین سردرد, متخصصان داروهای مختلف شیمیایی و غیر شیمیایی را به بیماران توصیه کرده اند. استامینوفن یکی از انواع رایج داروهایی است که برای بهبود سردرد استفاده می شود. از سوی دیگر, چای  رایج ترین نوشیدنی در دنیا به شمار می رود. تحقیقات قبلی نشان داده اند که آلکالوییدهای موجود در چای می توانند متابولیسم استامینوفن را کاهش دهند.هدف: این تحقیق به منظور بررسی اثر مصرف چای بر بهبود اثربخشی استامینوفن انجام شده است.روش بررسی: برای انجام این آزمایش, 120 بیمار با شکایت از سردرد که به بیمارستان شهید مطهری شهرستان جهرم مراجعه کرده بودند, انتخاب شدند تا در یک آزمون یک سو کور مورد مطالعه قرار گیرند. 58 بیمار به عنوان گروه آزمایش ابتدا یک لیوان چای  نوشیدند و پس از گذشت 20 دقیقه یک قرص 325 میلی گرم استامینوفن به آن ها داده شد. 62 بیمار نیز در گروه کنترل ابتدا یک لیوان آب گرم به جای چای می نوشیدند و پس از 20 دقیقه به آن ها نیز یک قرص 325 میلی گرمی استامینوفن داده شد. شدت درد در دو زمان به وسیله یک پرسشنامه تعیین شد. اولین زمان اندازه گیری شدت درد 15 دقیقه قبل از دریافت چای یا آب گرم بود و دومین زمان 60 دقیقه بعد از دریافت استامینوفن بود.نتایج: نتایج نشان داد که مصرف چای قبل از دریافت استامینوفن به صورت معنی داری شدت درد را در گروه آزمایش نسبت به گروه کنترل کاهش داد. به علاوه, بین دو گروه تفاوت معنی داری از نظر سن و جنسیت نبود.نتیجه گیری: از این آزمایش ها می توان نتیجه گرفت که نوشیدن چای قبل از مصرف استامینوفن باعث بهبود اثربخشی این دارو می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حجت، محسن، همدانی زاده، فرح روز، سرهنگی، فروغ، متحدیان تبریزی، الهه، و صحرایی، هدایت. (1387). تاثیر چای (.Camellia thea Lk) بر تسریع اثربخشی استامینوفن در کاهش سردرد. گیاهان دارویی، 7(28)، 69-80. SID. https://sid.ir/paper/15423/fa

    Vancouver: کپی

    حجت محسن، همدانی زاده فرح روز، سرهنگی فروغ، متحدیان تبریزی الهه، صحرایی هدایت. تاثیر چای (.Camellia thea Lk) بر تسریع اثربخشی استامینوفن در کاهش سردرد. گیاهان دارویی[Internet]. 1387؛7(28):69-80. Available from: https://sid.ir/paper/15423/fa

    IEEE: کپی

    محسن حجت، فرح روز همدانی زاده، فروغ سرهنگی، الهه متحدیان تبریزی، و هدایت صحرایی، “تاثیر چای (.Camellia thea Lk) بر تسریع اثربخشی استامینوفن در کاهش سردرد،” گیاهان دارویی، vol. 7، no. 28، pp. 69–80، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15423/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button