APA:
کپیطهماسبی، ام هانی، شریعتمداری، فرید، و کریمی ترشیزی، محمدامیر. (1391). تاثیر استفاده از عصاره الکلی گیاه آویشن باغی, ویتامین E و چربی در جیره غذایی بر میزان کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ و سیستم ایمنی مرغ تخم گذار تحت شرایط تنش حرارتی. گیاهان دارویی، 11(ویژه نامه 9)، 183-191. SID. https://sid.ir/paper/15746/fa
Vancouver:
کپیطهماسبی ام هانی، شریعتمداری فرید، کریمی ترشیزی محمدامیر. تاثیر استفاده از عصاره الکلی گیاه آویشن باغی, ویتامین E و چربی در جیره غذایی بر میزان کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ و سیستم ایمنی مرغ تخم گذار تحت شرایط تنش حرارتی. گیاهان دارویی[Internet]. 1391؛11(ویژه نامه 9):183-191. Available from: https://sid.ir/paper/15746/fa
IEEE:
کپیام هانی طهماسبی، فرید شریعتمداری، و محمدامیر کریمی ترشیزی، “تاثیر استفاده از عصاره الکلی گیاه آویشن باغی, ویتامین E و چربی در جیره غذایی بر میزان کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ و سیستم ایمنی مرغ تخم گذار تحت شرایط تنش حرارتی،” گیاهان دارویی، vol. 11، no. ویژه نامه 9، pp. 183–191، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15746/fa