مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

760
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

637
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شاخص و بار گلایسمیک رژیم غذایی بر آکنه: یک مرور سیستماتیک

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 70

چکیده

 زمینه و هدف: آکنه بیماری مزمن و التهابی پوستی است که شیوع فراوانی در میان جوانان و نوجوانان دارد. مطالعات, نتایج متناقضی در رابطه با تاثیر شاخص گلایسمیک و بار گلایسمیک رژیم غذایی برروی آکنه گزارش کرده اند. بنابراین هدف از مطالعه ی حاضر بررسی اثر شاخص گلایسمیک و بار گلایسمیک رژیم غذایی بر شدت علائم آکنه می باشد.روش اجرا: تمام مطالعات مربوط تا دسامبر 2016 با استفاده از پایگاه های Google Scholar, PubMed, Science direct, Ovid و Cochrane library جمع آوری شد. تمامی مطالعات انسانی که به اثر GI (glycemic index) یا GL (glycemic load) برروی آکنه پرداخته بودند جهت بررسی انتخاب شدند.یافته ها: از 714 مقاله در جست و جوی اولیه, 6 مطالعه مداخله ای و 3 مطالعه مورد - شاهدی در مرور سیستماتیک وارد شدند. مطالعات مورد شاهدی نشان دادند افراد مبتلا به آکنه نسبت به گروه کنترل بیشتر از غذاهای با نمایه ی گلایسمیک بالا (HGI) استفاده می کردند. در مطالعات مداخله ای, رژیم با نمایه ی گلایسمیک پایین (LGI) توانست تعداد ضایعات آکنه و هم چنین مقاومت انسولین را نسب به رژیم HGI بهبود بدهد.نتیجه گیری: به طور کلی رژیم دارای بار گلایسمیک پایین نسبت به رژیم دارای بار گلایسمیک بالا منجر به بهبود آکنه چه از نظر تعداد جوش ها و چه ازنظر شدت و وخامت التهاب می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمانی، سپیده، عسگری، غلامرضا، صادقیان، مهدی، و حیدری بنی، مطهره. (1396). اثر شاخص و بار گلایسمیک رژیم غذایی بر آکنه: یک مرور سیستماتیک. پوست و زیبایی، 8(2 )، 63-70. SID. https://sid.ir/paper/157715/fa

    Vancouver: کپی

    رحمانی سپیده، عسگری غلامرضا، صادقیان مهدی، حیدری بنی مطهره. اثر شاخص و بار گلایسمیک رژیم غذایی بر آکنه: یک مرور سیستماتیک. پوست و زیبایی[Internet]. 1396؛8(2 ):63-70. Available from: https://sid.ir/paper/157715/fa

    IEEE: کپی

    سپیده رحمانی، غلامرضا عسگری، مهدی صادقیان، و مطهره حیدری بنی، “اثر شاخص و بار گلایسمیک رژیم غذایی بر آکنه: یک مرور سیستماتیک،” پوست و زیبایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 63–70، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/157715/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button