مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

463
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

572
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی کل دو نوع جلبک دریایی سارگاسوم (Sargassum sp. ) و کاهو دریایی (Ulva sp. ) در آب های ساحلی چابهار به روش اولتراسونیک

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

ترکیبات فنولی خواص آنتی اکسیدانی دارند که می توانند در درمان برخی بیماری های مزمن و مخرب موثر باشند. هدف ازاین مطالعه تعیین شرایط بهینه برای استخراج ترکیبات فنولی کل از جلبک های سارگاسوم (Sargassum sp. )و کاهوی دریایی (Ulva sp. )در آبهای ساحلی چابهار بود. عصاره های این دو نوع جلبک به روش اولتراسونیک استخراج شدند و پارامترهای مختلف شامل نوع حلال (متانول, اتانول, استون و آب), اندازه ذرات نمونه (63, 125, 250 و 500 میکرون) و مقدار نمونه خشک (1/0, 2/0, 3/0, 4/0 و 5/0 گرم) در 10 میلی لیتر حلال و در زمان (10, 20 و 30 دقیقه) و دمای اولتراسونیک (20, 40, 50 و 60 درجه سانتی گراد) بهینه سازی شدند. تعیین ترکیبات فنولی کل با معرف فولین سیوکالتو با منحنی استاندارد گالیک اسید و به روش اسپکتروفتومتری انجام گرفت. بیشترین مقدار فنولی کل با حلال آب, اندازه ذرات 125 میکرون برای نمونه سارگاسوم و 250 میکرون برای نمونه کاهو دریایی, مقدار نمونه خشک 1/0 گرم سارگاسوم در 10 میلی لیتر حلال و2/0 گرم کاهو دریایی در 10 میلی لیتر حلال, زمان اولتراسونیک 10 دقیقه در دمای 40 درجه سانتی گراد برای هر دو جلبک به دست آمد. تحت شرایط بهینه بیشترین مقدار ترکیبات فنولی کل برای جلبک سارگاسوم 271/0± 58/5 میلی گرم گالیک اسید بر گرم نمونه خشک و برای جلبک کاهو دریایی به میزان 258/0± 047/2 میلی گرم گالیک اسید بر گرم نمونه خشک به دست آمد. نتایج این تحقیق نشان داد که جلبک سارگاسوم می تواند به عنوان منبع ترکیبات با خواص آنتی اکسیدان طبیعی دریایی در صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ضیاءالدینی، مرتضی، بسکله، غلام رسول، و زاهدی دیزجی، میرمهدی. (1398). بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی کل دو نوع جلبک دریایی سارگاسوم (Sargassum sp. ) و کاهو دریایی (Ulva sp. ) در آب های ساحلی چابهار به روش اولتراسونیک. اقیانوس شناسی، 10(38 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/158059/fa

    Vancouver: کپی

    ضیاءالدینی مرتضی، بسکله غلام رسول، زاهدی دیزجی میرمهدی. بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی کل دو نوع جلبک دریایی سارگاسوم (Sargassum sp. ) و کاهو دریایی (Ulva sp. ) در آب های ساحلی چابهار به روش اولتراسونیک. اقیانوس شناسی[Internet]. 1398؛10(38 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/158059/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی ضیاءالدینی، غلام رسول بسکله، و میرمهدی زاهدی دیزجی، “بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی کل دو نوع جلبک دریایی سارگاسوم (Sargassum sp. ) و کاهو دریایی (Ulva sp. ) در آب های ساحلی چابهار به روش اولتراسونیک،” اقیانوس شناسی، vol. 10، no. 38 ، pp. 1–10، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/158059/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button