Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,067
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط بین تخریب فیبرهای عضلانی و ظرفیت نگهداری آب فیله ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 61

کلیدواژه

فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides)Q2

چکیده

 این مطالعه به منظور بررسی ارتباط بین تخریب ریزساختارهای بافتی و ظرفیت نگهداری آب (Water holding capacity, WHC) عضله ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) پس از صید و طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتیگراد) انجام گرفت. تعداد 30 عدد ماهی هامور در سال 1390 به صورت تازه از صیدگاه های استان هرمزگان تهیه و به صورت دستی فیله گردید. فیله های ماهی به مدت چهارده روز در یخچال نگهداری و در روزهای 0, 4, 7, 10 و 14 نگهداری, شاخص های pH, WHC و فیبرهای عضلانی مورد بررسی قرار گرفت. میزان WHC در فیله ماهی هامور طی روزهای نگهداری کاهش و فاصله بین فیبرهای عضلانی افزایش یافت (P<0.05). میزان مایع چک, آب چک به ترتیب از 13.7 و 12.7% در روز اول نگهداری به 23.9 و 21.3% در روز آخر نگهداری رسید(P<0.05) . تغییرات فاصله بین فیبری در محدوده 59.25-4.70% به وقوع پیوست و در روزهای پایانی تمایز آن ها مشکل بود. نتایج نشان داد که افزایش میزان مایع چک و کاهش WHC احتمالا به دلیل تخریب فیبرهای عضلانی در روزهای پایانی نگهداری بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفیان، سلیم، و عطاران فریمان، گیلان. (1392). بررسی ارتباط بین تخریب فیبرهای عضلانی و ظرفیت نگهداری آب فیله ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال. اقیانوس شناسی، 4(16)، 55-61. SID. https://sid.ir/paper/158105/fa

    Vancouver: کپی

    شریفیان سلیم، عطاران فریمان گیلان. بررسی ارتباط بین تخریب فیبرهای عضلانی و ظرفیت نگهداری آب فیله ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال. اقیانوس شناسی[Internet]. 1392؛4(16):55-61. Available from: https://sid.ir/paper/158105/fa

    IEEE: کپی

    سلیم شریفیان، و گیلان عطاران فریمان، “بررسی ارتباط بین تخریب فیبرهای عضلانی و ظرفیت نگهداری آب فیله ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال،” اقیانوس شناسی، vol. 4، no. 16، pp. 55–61، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/158105/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا