مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,084
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

765
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج و بررسی مشخصات آنزیم تایروزیناز بادام زمینی شمال ایران

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 62

چکیده

 تشکیل رنگدانه های قهوه ای به وسیله آنزیم تایروزیناز, یکی از مهمترین علت های تغییر رنگ میوه ها و سبزی ها و در نتیجه کاهش کیفیت آنهاست. این آنزیم در مراکز تحقیقاتی, صنایع دارویی و آرایشی کاربرد فراوان داشته, در حال حاضر تنها منبع آنزیم مذکور تایروزیناز قارچ خوراکی است. از آنجایی که بادام زمینی از محصولات مهم کشاورزی استان گیلان است و از طرفی, با توجه به تجربه و تخصص گروه ما در مورد تایروزیناز, هدف این تحقیق بررسی امکان جایگزینی تایروزیناز بادام زمینی با نوع قارچی در صنایع دارویی, غذایی, آرایشی و تحقیقاتی است. در این پروژه, آنزیم مذکور از دانه بادام زمینی استخراج و خالص سازی و خواص آن از جمله فعالیت بیولوژیکی, دما و pH بهینه تعیین گردید و با تایروزیناز سایر منابع مقایسه شد. نتایج الکتروفورز نشان داد که آنزیم تایروزیناز بادام زمینی دارای دو ایزوفرم با اوزان مولکولی بیشتر از تایروزیناز قارچ بوده, دما و pH بهینه فعالیت آنزیم به ترتیب  40oCو 5.2 است. مقادیر ثابت میکائیلیس منتن 257.5 میلی مولار و سرعت ماکزیمم 0.00421 میلی مولار بر دقیقه محاسبه گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فریدی، معصومه، سریری، ریحانه، جعفریان، وهب، و ناظم، حبیب اله. (1389). استخراج و بررسی مشخصات آنزیم تایروزیناز بادام زمینی شمال ایران. زیست شناسی گیاهی، 2(1 (پیاپی 3))، 49-62. SID. https://sid.ir/paper/160103/fa

    Vancouver: کپی

    فریدی معصومه، سریری ریحانه، جعفریان وهب، ناظم حبیب اله. استخراج و بررسی مشخصات آنزیم تایروزیناز بادام زمینی شمال ایران. زیست شناسی گیاهی[Internet]. 1389؛2(1 (پیاپی 3)):49-62. Available from: https://sid.ir/paper/160103/fa

    IEEE: کپی

    معصومه فریدی، ریحانه سریری، وهب جعفریان، و حبیب اله ناظم، “استخراج و بررسی مشخصات آنزیم تایروزیناز بادام زمینی شمال ایران،” زیست شناسی گیاهی، vol. 2، no. 1 (پیاپی 3)، pp. 49–62، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/160103/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button