APA:
کپیحیدری، زهرا، و سریری، ریحانه. (1389). اثر برخی نگه دارنده های مواد غذایی متداول در ایران بر آنزیم های پراکسیداز و تایروزیناز بزاقی. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 4(4 (پیاپی 11))، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/191563/fa
Vancouver:
کپیحیدری زهرا، سریری ریحانه. اثر برخی نگه دارنده های مواد غذایی متداول در ایران بر آنزیم های پراکسیداز و تایروزیناز بزاقی. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1389؛4(4 (پیاپی 11)):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/191563/fa
IEEE:
کپیزهرا حیدری، و ریحانه سریری، “اثر برخی نگه دارنده های مواد غذایی متداول در ایران بر آنزیم های پراکسیداز و تایروزیناز بزاقی،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 11)، pp. 41–50، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191563/fa