مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,096
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

583
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی جایگزینی کنجاله گلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی بر ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 66

کلیدواژه

کنجاله کلزا (کانولا)Q3

چکیده

 در این تحقیق, 5 جیره غذایی برای بررسی تاثیرات جایگزینی سطوح صفر, 25, 50, 75 و 100 درصدی کنجاله سویا بوسیله کنجاله کلزا بر ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان با کمک نرم افزار UFFDA فرموله شد. تمامی جیره های فرموله شده دارای حدود 3800 کیلوکالری انرژی قابل هضم بر کیلوگرم و 42 درصد پروتئین خام بودند. 450 قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن اولیه 10 گرم به طور تصادفی در 15 تانک فایبرگلاس (30 ماهی در هر تانک) معرفی شدند. به ازای هر جیره فرموله شده, سه تکرار در نظر گرفته شد. جهت آنالیز لاشه ماهی ها در ابتدا و انتهای آزمایش, تعدادی ماهی به طور تصادفی انتخاب و نمونه هایی از لاشه چرخ شده آنها به آزمایشگاه منتقل شد. نتایج نشان داد که جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا تاثیری بر میزان چربی, خاکستر و رطوبت لاشه ندارد, اما میزان پروتئین و فیبر لاشه تفاوت معنی داری را نشان داد و مشخص شد که این جایگزینی تاثیری بر عملکرد رشد ماهی ها نداشت. این مطالعه ثابت نمود که کنجاله کانولا می تواند در جیره قزل آلای رنگین کمان با کنجاله سویا جایگزین شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

محمودی، رقیه، علی زاده، مرتضی، و شفایی پور، آریا. (1389). بررسی جایگزینی کنجاله گلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی بر ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 4(1)، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/161606/fa

Vancouver: کپی

محمودی رقیه، علی زاده مرتضی، شفایی پور آریا. بررسی جایگزینی کنجاله گلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی بر ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1389؛4(1):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/161606/fa

IEEE: کپی

رقیه محمودی، مرتضی علی زاده، و آریا شفایی پور، “بررسی جایگزینی کنجاله گلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی بر ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 4، no. 1، pp. 57–66، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161606/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button