APA:
کپیمحمودی، رقیه، علی زاده، مرتضی، و شفایی پور، آریا. (1389). بررسی جایگزینی کنجاله گلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی بر ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 4(1)، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/161606/fa
Vancouver:
کپیمحمودی رقیه، علی زاده مرتضی، شفایی پور آریا. بررسی جایگزینی کنجاله گلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی بر ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1389؛4(1):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/161606/fa
IEEE:
کپیرقیه محمودی، مرتضی علی زاده، و آریا شفایی پور، “بررسی جایگزینی کنجاله گلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی بر ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 4، no. 1، pp. 57–66، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161606/fa