APA:
کپیقربانی حسن سرایی، آزاده، شهیدی، سیداحمد، وهاب زاده رودسری، حبیب، و حسن نیا، فرزانه. (1393). قابلیت سرخ کردن تحت خلأ در کاهش محتوای چربی فیله ماهی کفال طلایی در مقایسه با شرایط اتمسفری. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 8(4 )، 97-106. SID. https://sid.ir/paper/161623/fa
Vancouver:
کپیقربانی حسن سرایی آزاده، شهیدی سیداحمد، وهاب زاده رودسری حبیب، حسن نیا فرزانه. قابلیت سرخ کردن تحت خلأ در کاهش محتوای چربی فیله ماهی کفال طلایی در مقایسه با شرایط اتمسفری. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1393؛8(4 ):97-106. Available from: https://sid.ir/paper/161623/fa
IEEE:
کپیآزاده قربانی حسن سرایی، سیداحمد شهیدی، حبیب وهاب زاده رودسری، و فرزانه حسن نیا، “قابلیت سرخ کردن تحت خلأ در کاهش محتوای چربی فیله ماهی کفال طلایی در مقایسه با شرایط اتمسفری،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 8، no. 4 ، pp. 97–106، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161623/fa